Obvestilo o izvajanju ukrepov zaradi pojava in širjenja koronavirusa SARS-CoV-2


Skladno z navodili Ministrstva za okolje in prostor smo začasno prenehali sklicevati zbore lastnikov, že sklicani pa se odpovejo, prav tako pa  začasno omejujemo obiske strank in poslovnih partnerjev v naših poslovnih prostorih.

Zaradi zmanjšanja tveganja za širjenje virusa bomo svojim strankam do nadaljnjega na voljo prek telefona, elektronske pošte oziroma prek spleta, saj bodo zaposleni večinoma izvajali delo od doma.


Epidemiološko stanje se hitro spreminja in le skupaj lahko pripomoremo k zajezitvi širjenja okužbe z novim korona virusom. Dodatni napotki in navodila NIJZ glede koronavirusa, ter informacije glede izvajanja ukrepov so na voljo na spletnih straneh nijz.si in gov.si
.

 

Direktna obremenitev in e-račun

 

Z odprtjem direktne obremenitve se izognete skrbi, da bi zamudili datum plačila in se tako izognete opominom in zamudnim obrestim, saj bo za plačilo obveznosti poskrbela vaša banka.

E-račun je enostaven za ravnanje in prijazen do okolja. Namesto papirnatega računa/razdelilnika se lahko uporabniki e-pošte odločijo za prejem računov/razdeilnikov v izbrani elektronski predal, uporabniki spletne banke pa tudi neposredno v svojo spletno banko.

> več informacij


 

 
Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje.
Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate.
Ne strinjam se