Informacije za etažne lastnike in najemnike v objektih, katere upravljamoNa teh straneh si lahko ogledate splošna obvestila namenjena etažnim lastnikom ter najemnikom v objektih katere upravljamo, natisnete obrazec za sporočilo sprememb  ali nam preko spletnega obrazca posredujete sporočila v zvezi z upravljanjem objekta.

 

Prav tako lahko dostopate na iiPortal, kjer so vam na voljo informacij o vašem objektu in enoti (razdelilniki, stanje skladov, plačil) in drugi dokumenti povezani z upravljanjem objekta.

 

OBVESTILO O IZVAJANJU UKREPOV ZARADI POJAVA IN ŠIRJENJA KORONAVIRUSA SARS-CoV-2


Skladno z navodili Ministrstva za okolje in prostor smo začasno prenehali sklicevati zbore lastnikov, že sklicani pa se odpovejo, prav tako pa  začasno omejujemo obiske strank in poslovnih partnerjev v naših poslovnih prostorih.

Zaradi zmanjšanja tveganja za širjenje virusa bomo svojim strankam do nadaljnjega na voljo prek telefona, elektronske pošte oziroma prek spleta, saj bodo zaposleni večinoma izvajali delo od doma.

Epidemiološko stanje se hitro spreminja in le skupaj lahko pripomoremo k zajezitvi širjenja okužbe z novim korona virusom. Dodatni napotki in navodila NIJZ glede koronavirusa, ter informacije glede izvajanja ukrepov so na voljo na spletnih straneh
nijz.si in
gov.si.

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje.
Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate.
Ne strinjam se