iiPortal


Preko spodnje povezave lahko dostopate na iiPortal, kjer vam so vam na voljo informacije o vašem objektu in enoti (razdelilniki, stanje skladov, plačil) in drugi dokumenti povezani z upravljanjem nepremičnin.


prijava na iiPortal

(Uporabniško ime in geslo za prvo prijavo najdete na vašem razdelilniku stroškov)


O portalu


iiPortal je namenjen lastnikom in uporabnikom večstanovanjskih in poslovnih stavb, ki želijo transparentni prikaz pomembnih informacij (razdelilnikov, stanje skladov, plačil) in pomembnih dokumentov.


Prikaz razdelilnikov


Na portal se avtomatsko prenašajo razdelilniki (za redni obračun in za rezervni sklad), ki si jih lahko uporabniki portala kadarkoli pogledajo. Na vsakem razdelilniku lahko preverijo vse podatke o računih dobaviteljev in izvajalcev na podlagi katerih so obračuni nastali.


Podatki o enotah, stroških, saldakontih


Na portalu so dostopni podatki o nepremičninah posameznega uporabnika, stroških, podatkih za obračun, stanje terjatev in plačil ter odprte postavke.


Rezervni sklad, prostovoljni sklad


Portal nudi vpogled v ažurno stanje rezervnega sklada, stanje plačil in terjatev za rezervni sklad ter dolog na rezervnem skladu, ki se nanašajo na izbrani objekt. Prav tako so dostopni tudi podatki o prostovoljnih skladih.


Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje.
Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate.
Ne strinjam se