Obvestila za lastnike


U R A D N E       U R E


Za splošne informacije v zvezi z upravljanjem objekta in specifikacijami stroškov smo vam na voljo od ponedeljka do petka med 11. in 14.uro.

V primeru, da želite osebni razgovor ali pregled dokumentacije o vašem objektu vas prosimo za predhodno najavo na 01 56 16 540 ali preko obrazca.

Napake in okvare na skupnih delih in napravah objekta lahko sporočite na 01 56 16 540 ali preko obrazca.OBVESTILO O IZVAJANJU UKREPOV ZARADI POJAVA IN ŠIRJENJA KORONAVIRUSA SARS-CoV-2

Spoštovani etažni lastniki.

Zaradi širjenja okužb s koronavirusom tudi v Sloveniji, bomo v skladu s priporočili Nacionalnega inštituta za javno zdravje (NIJZ) in GZS - Zbornice za poslovanje z nepremičninami (ZPN) prilagodili poslovanje, tako da do nadaljnjega ne omogočamo dostopa v poslovne prostore, komunikacijo s strankami pa omogočamo izključno po elektronski poti, saj bomo zaposlenim omogočili izvajanje dela od doma.

Prav tako odpovedujemo vse že sklicane Zbore etažnih lastnikov in druge sestanke, ter obiske na terenu, ter ne sklicujemo novih terminov.

S strani pogodbenih izvajalcev smo bili prav tako obveščeni, da do nadaljnjega ne izvajajo terenskega dela.

Na vso elektronsko komunikacijo bomo odgovorili v najkrajšem možnem času. V primeru, da bo odgovor na vaše vprašanje morda trajal nekoliko dlje kot običajno, pa se vam vnaprej opravičujemo in vas prosimo za razumevanje.

Za dodatne informacije smo na voljo preko elektronske pošte upra@gv-center.si

Dodatne napotke in navodila NIJZ glede koronavirusa so na voljo na spletnih straneh www.nijz.si/sl/koronavirus-2019-ncov


Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje.
Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate.