Sprememba lastnika oz. najemnika


V primeru spremembe lastnika nam poleg obvestila o spremembi priložite tudi kopijo dokumenta, iz katerega so razvidni vsi podatki o spremembi lastništva in o novem lastniku.

V primeru sklenitve ali spremembe najemne pogodbe nam poleg obvestila o spremembi priložite tudi kopijo dokumenta, iz katerega so razvidni vsi podatki o najemniku in stroških, ki se plačujejo poleg najemnine.


Sprememba števila uporabnikov


Prijavo števila ali spremembo števila uporabnikov posamezne enote nam sporočite na  predpisanem obrazcu in priložite tudi ustrezne dokazne listine kot na primer potrdilo o odjavi stalnega bivališča ali spremembi bivališča, dokazilo o daljši odsotnosti zaradi službenih, šolskih ali študijskih obveznosti, zdravljenja, izpisek iz rojstne matične knjige ali druga ustrezna dokazila.

Za dodatne informacije nas lahko pokličete na telefon številka 01 / 56 16 540S spodnjim obrazcem nam lahko sporočite sprememebe lastnika, najemnika/uporabnika, naslova za obveščanje, imena / naziva, v prilogi pa je tudi zakonsko predpisan obrazec za sporočanje števila uporabnikov:


pdfOBVESTILO O SPREMEMBI (.pdf 302KB)


Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje.
Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate.
Ne strinjam se